nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Blommedessert

1 tsk flydende margarine
4 blommer
1 spsk rørsukker

1 bg past. helæg
½ dl mælk
1 spsk rørsukker
3 spsk hvedemel
½ tsk citronsaft
1 tsk vanillesukker
1 knsp salt
1 knsp kanel

1¼ dl ylette eller yoghurt naturel
¾ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Et ovnfast fad smøres med margarine, blommer i passende små stykker fordeles i fadet og drysses med rørsukker.

Helæg, mælk, rørsukker, mel, citronsaft, vanillesukker, salt og kanel røres sammen til en jævn masse som fordeles over blommerne, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og kommes over desserten.

fru xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.082 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 9 g 14%
Kulhydrat 40 g 63%
Fedt 7 g 23%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des187.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.