nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Jordbær-rabarber dessert

200 g rabarber
4 spsk rørsukker
1 spsk vand

2 dl ylette
1 tsk vanillesukker
1 tsk rørsukker

250 g friske jordbær
10 små makroner

Rabarber skæres i 1-2 cm stykker, kommes i en gryde med rørsukker og vand og koges ved svag varme i 7-8 minutter. Stilles derefter til afkøling i 1-2 timer.

Ylette røres med rørsukker og vanillesukker.

Jordbærrene skæres i skiver og blandes i portionsglas med rabarberkompot, groft knuste makroner og ylette.

sae xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.470 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 8 g 9%
Kulhydrat 73 g 84%
Fedt 3 g 7%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des188.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.