nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gratinerede hindbær

150 g frosne hindbær
6 stk Ladyfingers (Savoiardi)

½ bg past æggeblommer
50 g mascarpone
1½ spsk flormelis
½ bg past æggehvider

Frosne hindbær kommes i kogende vand, koges i 1-2 minutter, afdryppes og lægges i et ovnfast fad blandet med Ladyfingers brækket i 3-4 stykker.

Æggeblommer røres med mascarpone og flormelis. Æggehvider piskes og vendes deri.

Æggeblandingen kommes i fadet, som derefter stilles ind øverst i ovnen og gratineres ved 250° i 3-4 minutter.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 761 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 5 g 11%
Kulhydrat 23 g 52%
Fedt 7 g 37%
Alkohol 0 g 0%

Kogning af bærrene beskytter mod smitte fra Norovirus, som kan give Roskildesyge. Læs mere om Norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des191.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.