nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rabarber med kanel

250 g rabarber
3 spsk rørsukker

2 spsk flydende margarine
1/2 dl hvedemel
2 spsk rørsukker
1 tsk kanel

150 g vanilleis

Rabarberne skæres i stykker på 1-2 cm og blandes med rørsukker i et smurt ovnfast fad.

Margarine, hvedemel, rørsukker og kanel røres sammen og kommes over rabarberne, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter.

Serveres lunken med vanilleis.

sae xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.010 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 5 g 4%
Kulhydrat 66 g 56%
Fedt 21 g 40%
Alkohol 0 g 0%

Sæson for friske rabarber er april - oktober.

Nougatis kan anvendes i stedet for vanilleis.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des193.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.