nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hjerter i vildtsovs

300 g rensede kalve- eller svinehjerter
25 g bacontern
1 tsk flydende margarine
½ dl syrnet fløde
1 dl vand

1½ tsk ribsgelé
½ spsk danablu
¼ dl vand
½ spsk majsstivelse

1½ dl syrnet fløde
¼ tsk citronsaft
1 knsp sukker
40 g blegselleri
150 g (rødt) æble
75 g grønne druer
12 halve valnødder

400 g kartofler

Hjerter i strimler og bacontern svitses i margarine i en gryde. Syrnet fløde og vand tilsættes, hvorefter retten koges ved svag varme i 1 time.

Vand udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter inden ribsgelé og danablu røres i retten, som derefter tilsmages med salt og peber og eventuelt tilsættes lidt kulør

Syrnet fløde smages til med citronsaft og sukker. Æbler med skræl i små terninger, blegselleri i meget tynde skiver, halverede og udstenede druer og groft hakkede valnødder blandes med syrnet fløde og trækker 30 minutter inden servering.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

idm xdiverse waldorfsalat
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.852 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 35 g 21%
Kulhydrat 67 g 40%
Fedt 29 g 39%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div105.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.