nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Røget medister med krydret sovs

400 g kartofler

200 g røget medister

¾ dl kaffefløde
1 spsk tomatpuré
1 tsk taffel sennep
½ løg
50 g reven emmentaler

1 løg
½ spsk flydende margarine
200 g icebergsalat
100 g frosne ærter

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Skindet flås af medisterpølsen, den skæres i skiver og lægges i et smurt ovnfast fad.

Fløde røres med tomatpuré og sennep. Fint hakket løg tilsættes og sovsen tilsmages med salt og peber inden den hældes over medisterpølsen. Emmentaler drysses på, og fadet stilles i ovnen ved 250° i 10 minutter.

Løg i både svitses i margarine i en gryde i 5 minutter. Salat i strimler, ærter, salt og peber tilsættes og dampes under låg i yderligere 5 minutter.

rog xdiverse franske ærter
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.004 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 29 g 16%
Kulhydrat 58 g 33%
Fedt 40 g 51%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.