nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Medisterpølse med spidskål og pærer

400 g kartofler

250 g medisterpølse
½ spsk flydende margarine

300 g spidskål
2 tsk olivenolie
1 pære
1 tsk akaciehonning

1-2 skalotteløg
1 tsk olivenolie
1 tsk rødvinseddike
2½ dl vand
1½ spsk kalvefond
1½ spsk hvedemel
½ dl vand

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Medisterpølsen prikkes et par steder med en spids gaffel og steges i margarine 10 minutter på hver side ved middel varme.

Spidskålen skæres i passende stykker, svitses i olivenolie 5 minutter og tages af panden. Pære i terninger svitses så nogle minutter inden de vendes med akaciehonning. Spidskålen kommes tilbage på panden og mørnes ved svag varme i 10 minutter.

Fint hakket skalotteløg svitses nogle minutter i olivenolie i en gryde. Eddike tilsættes og koges ind, hvorefter vand hældes i gryden og bringes i kog. Kalvefond tilsættes, mel rystes sammen med vand og hældes i, hvorefter sovsen koges 5 minutter inden den smages til med salt og peber, sies og tilsættes et par dråber kulør.

med xdiverse spidskål og pærer brun sovs medister
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.870 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 25 g 15%
Kulhydrat 68 g 40%
Fedt 34 g 45%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div113.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.