nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Lammeschnitzel med aubergine-squash fad

2 dl yoghurt naturel

1 aubergine
1 squash
½ spsk olivenolie
1 løg

2 skiver franskbrød
½ dåse hakkede tomater
¼ tsk paprika
¼ tsk spidskommen
¼ tsk merian

1 bg past. helæg
50 g reven emmentaler

2 lammeschnitzler
2 tsk flydende margarine

Yoghurt naturel afdryppes i et kaffefilter i et par timer.

Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med salt og trækker i 15 minutter.

Løg i halve skiver svitses 5 minutter i olivenolie. Aubergine og squash skiverne aftørres og svitses 5 minutter sammen med løgene, hvorefter grønsagerne kommes i et smurt ovnfast fad.

Franskbrødsskiverne smuldres, blandes med dåsetomater og krydderier og koges 5 minutter til brødet har jævnet sovsen. Smages til med salt og peber og hældes i fadet over grønsagerne.

Den afdryppede yoghurt piskes sammen med æg og reven emmentaler og fordeles øverst i fadet, som derefter stilles i ovnen ved 200° i 40 minutter.

Lammeschnitzlerne snittes et par steder i kanten, steges i margarine 2-3 minutter på hver side, og krydres med salt og peber.

lam xdiverse aubergine-squash fad
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.930 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 57 g 33%
Kulhydrat 44 g 26%
Fedt 32 g 41%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med 4 lammekoteletter i stedet for 2 lammeschnitzler.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.