nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Lammeschnitzel med bønnegryde

1 løg
1 grøn peberfrugt
1 tsk olivenolie
½ dåse hele tomater
½ dl tomatpuré
½ dl vand
½ grønsagsbouillon terning
½ fed hvidløg
1 spsk chilisauce

1 dåse røde bønner á 240 g netto
¼ tsk karry
Tabasco efter smag

2 lammeschnitzler
2 tsk flydende margarine

Hakket løg og peberfrugt i terninger svitses 5 minutter i olivenolie. Dåsetomater i mindre stykker, tomatpuré, vand, bouillon terning, presset hvidløg og chilisauce tilsættes og koges i 30 minutter uden låg.

Væden hældes fra de røde bønner, hvorefter de skylles med koldt vand, tilsættes og varmes, inden retten smages til med salt, karry og Tabasco.

Lammeschnitzlerne snittes et par steder i kanten, steges i margarine 2-3 minutter på hver side, og krydres med salt og peber.

lam xdiverse bønnegryde
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.158 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 48 g 38%
Kulhydrat 39 g 30%
Fedt 18 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med 4 lammekoteletter i stedet for 2 lammeschnitzler.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hele tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div115.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.