nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Lammebov med rosmarin

300 g lammebov
½ spsk olivenolie
2½ dl hønsebouillon
1 fed hvidløg
½ tsk stødt rosmarin
1 spsk tomatkoncentrat

1½ dl bulgur
2¼ dl vand
¼ tsk salt

150 g grønne bønner
½ fed hvidløg
½ tsk olivenolie

Lammebov i terninger vendes i mel og brunes i olivenolie. Bouillon, presset hvidløg, stødt rosmarin, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes, og kødet koges under låg i 1¼ time.

Bulgur skylles godt, kommes i kogende vand med salt og koges 10 minutter ved svag varme.

Bønnerne skæres i 2 cm stykker, kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner, hvorefter de afdryppes og svitses 4-5 minutter i olivenolie med fint hakket hvidløg.

lam xdiverse hvidløgsbønner
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.452 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 31 g 22%
Kulhydrat 52 g 36%
Fedt 27 g 42%
Alkohol 0 g 0%

Fedtenergi procenten vil blive lavere end vist ovenfor, hvis overflødigt fedt skæres fra, når lammeboven udskæres i terninger.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.