nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hjertegryde med æbler og løg

300 g rensede kalve- eller svinehjerter
50 g bacontern
½ spsk flydende margarine
1½ løg
1½ æble
2 dl vand

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

150 g sukkerærter

Hjerter i strimler og bacontern svitses i margarine i en gryde. Løg i halve skiver tilsættes og svitses nogle minutter inden æble i terninger kommes i gryden sammen med vand, salt og peber. Koges under låg ved svag varme i 1 time, hvorefter retten tilsmages med salt og peber, og eventuelt tilsættes lidt kulør.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Sukkerærterne kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

idm xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.368 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 33 g 24%
Kulhydrat 72 g 51%
Fedt 15 g 25%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.