nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pølser i karrykål

1½ løg
½ spsk flydende margarine
1-2 tsk karry
300 g hvidkål
250 g kartofler
½ dl vand
½ tsk salt
2 peberkorn
2 kålpølser á 80 g

2 skiver rugbrød

Hakket løg svitses 5-6 minutter i margarine med karry. Snittet hvidkål tilsættes og svitses et øjeblik inden kartofler i terninger, vand, salt og peberkorn tilsættes. Retten koges under låg i 15 minutter, så tilsættes pølser i 1 cm skiver og retten koges yderligere 5 minutter.

Serveres med rugbrød.

pol xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.362 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 20 g 14%
Kulhydrat 66 g 48%
Fedt 24 g 38%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for pølser med et fedtindhold på 23 g pr. 100 g pølse.

Pølserne skal koges inden tilberedningen, hvis dette fremgår af emballagen.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.