nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Røget medister med rosmarin

400 g små kartofler

1 løg
½ spsk flydende margarine
200 g røget medister
1 spsk tomatkoncentrat
¾ dl vand
¼ tsk stødt rosmarin

150 g grønne bønner

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver.

Løg i halve skiver svitses 7-8 minutter i margarine og kommes så i et ovnfast fad. Skindet flås af medisterpølsen, den skæres i skiver og fordeles ovenpå sammen med kartoflerne. Tomatkoncentrat og vand hældes ved, hvorefter der drysses med salt, peber og rosmarin. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 225° i 20 minutter.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

rog xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.353 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 19 g 14%
Kulhydrat 54 g 39%
Fedt 29 g 47%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div130.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.