nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Irsk stuvning

300 g lammebov
500 g kartofler
1-2 løg
2-3 gulerødder
1 laurbærblad
5 hele peberkorn
½ tsk salt
2½ dl hønsebouillon

2 skiver rugbrød

Lammebov i terninger kommes i en gryde med kartofler i terninger, groft hakket løg, gulerødder i skiver, laurbærblad, peberkorn og salt. Bouillon hældes ved og retten koges under låg ved svag varme i 1½ time. Omrøres nogle gange, specielt henimod slutningen af kogetiden, så kartoflerne moses og jævner retten.

Serveres med rugbrød.

lam xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.987 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 22%
Kulhydrat 86 g 49%
Fedt 23 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Fedtenergi procenten vil blive lavere end vist ovenfor, hvis overflødigt fedt skæres fra, når lammeboven udskæres i terninger.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div132.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.