nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Medisterpølse med rødkål

300 g rødkål
1 spsk flydende margarine
1 spsk rødvinseddike
¾ dl ribssaft
75 g æble
½ spsk sukker

400 g kartofler

250 g medisterpølse
½ spsk flydende margarine

1½ dl vand
1½ tsk majsstivelse
2 tsk kalvefond

Margarine varmes i en gryde. Snittet rødkål og eddike tilsættes, og kålen koges ved svag varme under hyppig omrøring i 15 minutter. Æble skrælles, skæres i tynde både, og kommes i gryden sammen med ribssaft og sukker. Kålen koges yderligere 45 minutter, hvorunder den omrøres grundigt et par gange. Tilsmages med salt og sukker når kålen er færdigkogt.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Medisterpølsen prikkes et par steder med en spids gaffel og steges i margarine 10 minutter på hver side ved middel varme.

Medisterpølsen tages af panden, vand udrørt med majsstivelse og kalvefond tilsættes, koges et øjeblik og tilsmages så med salt og peber.

med xdiverse kogt rødkål medister
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.052 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 23 g 13%
Kulhydrat 85 g 47%
Fedt 32 g 40%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.