nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Medisterpølse med stuvede grønsager

400 g kartofler

250 g medisterpølse
½ spsk flydende margarine

225 g gulerødder
75 g frosne ærter
2 dl mælk
¾ spsk hvedemel
2 spsk hakket persille

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Medisterpølsen prikkes et par steder med en spids gaffel og steges i margarine 10 minutter på hver side ved middel varme.

Gulerødderne skæres i 1 cm terninger, koges 5 minutter i vand med salt, hvorefter de afdryppes i en sigte. Mælk og mel rystes sammen i en meljævner, hældes i en gryde og koges under omrøring i 1 minut hvorefter gulerødder og ærter tilsættes og varmes igennem. Stuvningen smages til med salt og hvid peber inden den tilsættes hakket persille.

med xdiverse medister
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.659 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 28 g 18%
Kulhydrat 65 g 42%
Fedt 28 g 40%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div135.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.