nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pølsegryde med pasta

1 løg
¼ rød peberfrugt
125 g champignon
½ porre
1 tsk karry
½ spsk olivenolie

2 kålpølser á 80 g
1½ dl syrnet fløde

100 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie
½ tsk estragon

2 stk brød

Løg i halve skiver, peberfrugt i terninger, champignon og porre i skiver svitses 10 minutter i olivenolie med karry.

Pølser i skiver tilsættes sammen med syrnet fløde og gives et opkog.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og tilsættes sammen med estragon, hvorefter retten smages til med salt og peber.

Serveres med brød.

pol xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.164 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 29 g 16%
Kulhydrat 84 g 45%
Fedt 33g 39%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Energiberegningen er for pølser med et fedtindhold på 23 g pr. 100 g pølse.

Pølserne skal koges inden tilberedningen, hvis dette fremgår af emballagen.

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div136.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.