nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pølser med grønlangkål

400 g kartofler

300 g frossen hakket grønkål
1½ dl vand
1½ spsk kalvefond
½ dl kaffefløde
1½ spsk hvedemel
½ dl vand
¼ tsk salt
½ tsk sukker

2 kålpølser á 80 g

2 spsk taffel sennep

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Grønkålen optøs i en gryde med vand ved svag varme. Kalvefond og fløde tilsættes og koges i 5 minutter. Vand rystes med mel i en meljævner, tilsættes og koges yderligere 5 minutter under omrøring, hvorefter kålen smages til med salt og sukker.

Pølserne kommes i koldt vand i en gryde og varmes langsomt op til kogepunktet. Gryden tages så af komfuret og pølserne trækker i vandet i 5 minutter.

Serveres med sennep.

pol xdiverse grønlangkål
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.092 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 22 g 18%
Kulhydrat 50 g 40%
Fedt 23 g 42%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for pølser med et fedtindhold på 23 g pr. 100 g pølse.

Pølserne skal koges inden tilberedningen, hvis dette fremgår af emballagen.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div137.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.