nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Suppe med kylling og grønsager

2 stk kyllingefilet
½ spsk flydende margarine

150 g kartofler
1 gulerod
½ løg
½ porre
½ stilk blegselleri
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie

5 dl hønsebouillon
1 dåse hakkede tomater
¼ tsk gurkemeje
½ tsk basilikum

2 stk brød

Kyllingefileterne steges 7-8 minutter på hver side, krydres med salt og peber, afkøles og skæres i 1-2 cm terninger.

Kartofler og gulerod i terninger, hakket løg, porre og blegselleri i tynde skiver og presset hvidløg svitses et par minutter i olivenolie i en gryde.

Bouillon, hakkede tomater, gurkemeje og basilikum tilsættes og suppen koges 15 minutter. Kyllingefilet tilsættes og varmes, hvorefter suppen tilsmages med salt og peber.

Serveres med brød.

sup xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.544 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 37 g 25%
Kulhydrat 65 g 43%
Fedt 21 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Kontrollér at kyllingefileterne er gennemstegte ved at prikke i dem med en gaffel og se efter, at kødsaften er klar og gennemsigtig.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div139.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.