nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Suppe med røde bønner

½ løg
½ fed hvidløg
½ spsk olivenolie

4 dl hønsebouillon
1 dåse hakkede tomater
¼ rød peberfrugt
½ squash
1 tsk oregano

1 dåse røde bønner á 240 g netto
½ dåse majs á 160 g netto
200 g kyllingepølser

2 stk brød

Løg i kvarte skiver og presset hvidløg svitses i olivenolie nogle minutter.

Bouillon, hakkede tomater med væde, peberfrugt i strimler, squash i terninger og oregano tilsættes og koges i 5 minutter.

De røde bønner afdryppes, skylles med koldt vand og tilsættes sammen med majs og kyllingepølser i 1-2 cm stykker. Suppen varmes og smages til med salt og peber.

Serveres med brød.

sup xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.526 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 24%
Kulhydrat 72 g 49%
Fedt 18 g 27%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Energiberegningen er for kyllingepølser med et fedtindhold på 10 g pr. 100 g pølse.

Pølserne skal koges inden tilberedningen, hvis dette fremgår af emballagen.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse majs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.