nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pølser med fyldt pasta

½ løg
½ gulerod
¼ stilk blegselleri
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
½ dåse hakkede tomater
1 tsk Herbes de Provence
¼ tsk rødvinseddike
¼ tsk sukker

250 g fyldt pasta

200 g kyllingepølser

200 g frosne ærter

Hakket løg, gulerod i terninger og blegselleri i skiver svitses i olivenolie med presset hvidløg. Dåsetomater tilsættes sammen med salt, peber, Herbes de Provence, rødvinseddike og sukker og sovsen koges under låg i 15-20 minutter hvorefter den pureres med en stavblender, eller passeres gennem en sigte.

Pastaen koges som angivet på pakken.

Pølserne skæres i 1-2 cm stykker, og kommes i sovsen sammen med den kogte pasta.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

pol xdiverse ravioli tortellini
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.560 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 26%
Kulhydrat 66 g 44%
Fedt 21 g 30%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for kyllingepølser med et fedtindhold på 10 g pr. 100 g pølse.

Pølserne skal koges inden tilberedningen, hvis dette fremgår af emballagen.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div141.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.