nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Suppe med fyldt pasta og kødboller

¼ dl rasp
½ dl mælk
150 g hakket kalve- og svinekød
1 bg past helæg
1 knsp timian

7½ dl vand
2 spsk kalvefond
250 g fyldt pasta

2 tomater
100 g frosne ærter

2 spsk reven parmesan

Rasp røres sammen med mælken og stilles til side 15 minutter inden det røres til fars med kødet, æg, timian, salt og peber.

Vand bringes i kog, kalvefond tilsættes og pastaen koges sålænge som angivet på pakken, hvorefter den tages op med en hulske og lægges til side.

Farsen formes med teske til kødboller på størrelse med en valnød og koges i bouillonen i 4-5 minutter. Bollerne tages op med en hulske og lægges til side.

Tomaterne skoldes, flås, skæres i halve både, kommes i bouillonen og gives et kort opkog, hvorefter pasta, kødboller og ærter tilsættes og varmes.

Drysses med parmesan ved servering.

sup xdiverse ravioli tortellini
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.547 kJ Grøn smiley
Gul smiley
Protein 39 g 26%
Kulhydrat 64 g 43%
Fedt 21 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Denne suppe er tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div142.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.