nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gullaschsuppe

200 g skært oksekød
1/2 spsk olivenolie
1-2 tsk paprika
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk tomatkoncentrat
4 dl vand
2 spsk kalvefond

200 g kartofler
2 gulerødder
1 grøn peberfrugt
1 dåse hele tomater
¼ tsk kommen
½ tsk merian

2 stk brød
1 dl syrnet fløde

Kødet brunes i en gryde i olivenolie med paprika. Hakket løg og hvidløg tilsættes og svitses nogle minutter inden tomatkoncentrat, vand og kalvefond kommes i gryden. Låg lægges på og kødet koges 30 minutter.

Kartofler i terninger, gulerødder i skiver, peberfrugter i mindre stykker, tomater med væde, kommen og merian tilsættes og koger med i yderligere 1 time, hvorefter suppen smages til med salt og peber.

Serveres med brød og syrnet fløde.

sup xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.691 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 23%
Kulhydrat 81 g 51%
Fedt 18 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div143.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.