nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Suppe med oksekød og pasta

1 løg
1 hvidløg
250 g hakket oksekød
½ spsk olivenolie

1 æble
1-1½ tsk karry
5 dl vand
1½ spsk kalvefond
1 spsk tomatpuré
1 dåse hakkede tomater

75 g tørret pasta

2 stk brød

Hakket løg og hvidløg og svitses i olivenolie i en gryde. Kødet tilsættes og svitses under omrøring til det har skiftet farve.

Æble i terninger og karry tilsættes og svitses med nogle minutter inden vand, kalvefond, tomatpuré og dåsetomater kommes i gryden og bringes i kog.

Så kommes pastaen i gryden og koges 10-15 minutter, eller som angivet på pakken, hvorefter suppen smages til med salt og peber.

Serveres med brød.

sup xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.803 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 24%
Kulhydrat 82 g 50%
Fedt 19 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div144.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.