nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Suppe med oksekød og æble

200 g hakket oksekød
1 løg
1 fed hvidløg
1 æble
1 tsk olivenolie
1½ tsk karry
5 dl vand
1½ spsk kalvefond
1 spsk tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
2 tsk citronsaft

2 stk brød

Hakket løg og hvidløg, æble uden skræl i mindre terninger og hakket oksekød svitses 5-6 minutter i olivenolie. Karry tilsættes og svitses et par minutter inden vand, kalvefond, tomatpuré, dåsetomater og citronsaft tilsættes. Suppen koges så 10 minutter, hvorefter den smages til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra citronsaft.

Serveres med brød.

sup xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.019 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 30 g 25%
Kulhydrat 56 g 48%
Fedt 14 g 27%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div145.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.