nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Suppe med kylling og pasta

1 stk kyllingefilet
½ spsk flydende margarine

½ løg
1 æble
2 gulerødder
1 tsk flydende margarine
1-2 tsk karry
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1½ spsk kyllingefond
1 dl kaffefløde

50 g tørret pasta til suppe

2 stk brød

Kyllingefilét steges 7-8 minutter på hver side, krydres med salt og peber, afkøles og skæres i 1-2 cm terninger.

Hakket løg, æble i små terninger og gulerod i tynde skiver svitses et par minutter i margarine med karry i en gryde inden hakkede tomater med væde, vand, fond og kaffefløde tilsættes og bringes i kog.

Så kommes pastaen i gryden og koges som angivet på pakken.

Kyllingefilét tilsættes og varmes, hvorefter suppen tilsmages med salt og peber.

Serveres med brød.

sup xdiverse
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.437 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 26 g 18%
Kulhydrat 80 g 56%
Fedt 17 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/diverse/div150.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.