nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskefrikadeller med pesto og tomater

400 g fiskefars
2 spsk rød pesto
½ spsk flydende margarine

3 tomater
5 soltørrede tomater

1 løg
1 tsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ tsk basilikum

250 g broccoli

75 g tørret pasta

Fiskefarsen røres med pesto, formes til frikadeller som steges i margarine 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker, de soltørrede tomater skæres i tynde strimler.

Hakket løg og hvidløg svitses 5 minutter i olivenolie. Tomater, soltørrede tomater og basilikum tilsættes, hvorefter sovsen koges i 20 minutter inden den tilsmages med salt og peber.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med et par dråber olivenolie.

frs xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.821 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 33 g 20%
Kulhydrat 81 g 49%
Fedt 23 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Et åbent glas pesto kan ikke holde særlig længe i køleskabet. I stedet kan man gemme pestoen ved at fryse den i en isterning bakke.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk101.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.