nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskefrikadeller med grønsagsblanding

3 skiver bacon

400 g fiskefars
½ spsk flydende margarine

½ aubergine
1 rød peberfrugt
1 løg
1 spsk olivenolie
½ fed hvidløg
1 tsk timian
1 spsk tomatpuré
1 tomat
1 dl vand

2 stk brød

Baconskiverne steges på en pande ved god varme 4-5 minutter på hver side til de er sprøde, hvorefter de lægges til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.

Baconskiverne brækkes i ganske små stykker og røres i fiskefarsen, som derefter formes til frikadeller og steges i margarine 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Aubergine og peberfrugt i terninger samt hakket løg svitses 8-10 minutter i olivenolie. Presset hvidløg og timian tilsættes og svitses med et øjeblik inden tomatpuré røres i. Så tilsættes tomat udskåret i terninger samt vand og koges sammen i 2-3 minutter inden blandingen smages til med salt og peber.

Serveres med brød

frs xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.689 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 30 g 19%
Kulhydrat 77 g 49%
Fedt 23 g 32%
Alkohol g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.