nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rødspættefilet med peberfrugt og champignon

1 løg
½ grøn peberfrugt
125 g champignon
½ spsk flydende margarine
¼ tsk timian

300 g rødspættefilet
2 tsk citronsaft
1 dl hvidvin

400 g kartofler

Hakket løg, peberfrugt i terninger og champignon i skiver svitses 5 minutter i margarine i en sauterpande. Timian, salt og peber tilsættes.

Fisken dryppes med citronsaft, drysses med salt, og lægges ovenpå grønsagerne. Vinen hældes ved, og fisken dampes i 5-6 minutter under låg.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

rod xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.826 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 32%
Kulhydrat 49 g 46%
Fedt 7 g 14%
Alkohol 5 g 8%

Denne ret kan også tilberedes med skrubbe, ising eller anden fladfisk.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk107.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.