nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med champignon florentine

225 g frossen hel spinat
125 g champignon
½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
¾ dl mælk
½ dl kaffefløde
1-1½ tsk citronsaft
1 spsk reven parmesan

400 g kartofler

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

Spinaten optøs, trykkes fri for væde, hakkes groft og kommes i et smurt ovnfast fad. Champignon i skiver svitses et par minutter i margarine. Mel drysses over, mælk og fløde tilsættes og koges 5 minutter, hvorefter stuvningen smages til med salt, peber og citronsaft og hældes over spinaten. Parmesan drysses på, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.001 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 33%
Kulhydrat 51 g 43%
Fedt 12 g 24%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med sejfilet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk108.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.