nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pangasius med persilletopping

2 stk pangasius filet
1 spsk citronsaft

1½ spsk flydende margarine
½ fed hvidløg
½ tsk estragon
1½ dl smuldret franskbrød
25 g reven emmentaler
4 spsk hakket persille
3 tomater

400 g kartofler

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad, dryppes med citronsaft og krydres med salt. Folie lægges over og fadet stilles i ovnen ved 200° i 10 minutter.

Margarine, presset hvidløg, estragon, smuldret franskbrød, emmentaler og persille blandes og fordeles over fisken. Tomaterne skoldes, flås, halveres, drysses med salt og lægges i fadet ved siden af fisken, hvorefter fadet stilles tilbage i ovnen uden folie i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

pan xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.308 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 28%
Kulhydrat 57 g 42%
Fedt 18 g 30%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.