nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med grøn sovs

400 g kartofler

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk estragon

1 løg
½ spsk flydende margarine
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
4 spsk frosne ærter
½ dl hvidvin
1½ dl fiskebouillon
2 tsk majsstivelse

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og estragon.

Løg hakkes og svitses 7-8 minutter i margarine. Presset hvidløg, persille, ærter, hvidvin og fiskebouillon udrørt med majsstivelse tilsættes, og sovsen koges 2-3 minutter, hvorefter den tilsmages med salt og peber.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.131 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 29%
Kulhydrat 59 g 47%
Fedt 12 g 21%
Alkohol 2 g 3%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med mørsejfilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk113.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.