nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pangasius med tomatris

½ løg
1 tsk olivenolie
¾ dl ris
6 soltørrede tomater
2 dl hønsebouillon

2 stk pangasius filet
2 tsk flydende margarine
1 spsk klippet dild
1 spsk hakket persille

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk estragon

Hakket løg svitses 5 minutter i olivenolie i en gryde eller sauterpande. Ris tilsættes og svitses til de er klare. Groft hakkede soltørrede tomater tilsættes sammen med bouillon og koges under låg ved svag varme i 25 minutter.

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad, dryppes med margarine og drysses med dild, persille, salt og peber. Folie lægges over og fadet stilles i ovnen ved 200° i 20-25 minutter.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og estragon.

pan xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.837 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 33 g 31%
Kulhydrat 44 g 41%
Fedt 13 g 28%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.