nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med estragon

300 g fisk
½ tsk estragon
1 dl kaffefløde
25 g reven emmentaler

400 g kartofler

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk estragon

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med estragon og reven emmentaler. Fløde hældes i fadet som så stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og estragon.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.973 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 33%
Kulhydrat 50 g 43%
Fedt 12 g 24%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.