nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Røget makrel med dildsovs

200 g små kartofler

250 g blomkål
1 røget makrel

150 g icebergsalat
2 tomater
2 dl fromage frais
1 spsk klippet dild

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver.

Blomkål deles i mindre buketter, koges i vand med salt i 10 minutter, og stilles til afkøling. Makrellen befries for skind og ben og deles i mindre stykker.

Salat i strimler, tomat i skiver, kartofler og blomkål anrettes på et fad sammen med makrel stykkerne. Fromage frais røres med dild, smages til med salt og peber og serveres til.

mak xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person:2.121 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 33 g 27%
Kulhydrat 34 g 27%
Fedt 26 g 46%
Alkohol 0 g 0%

Makrel hører til de fede fisk, som betyder, at fedtenergi procenten i retten bliver forholdsvis høj, men som til gengæld er rig på de vigtige flerumættede fedtsyrer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk117.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.