nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med rejesovs

400 g kartofler

½ løg
½ spsk flydende margarine
¾ dl vand
¼ fiskebouillon terning
½ dl tør vermouth
¼ tsk timian
½ dl kaffefløde
1 spsk majsstivelse

1 bæger rejer á 100 g netto
½ tsk citronsaft

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

200 g frosne ærter

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket løg svitses i margarine. Vand, fiskebouillon terning, vermouth og timian tilsættes og koges 5 minutter, hvorefter fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et øjeblik.

Rejerne kommes i sovsen og den smages til med citron, salt og peber.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.368 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 49 g 35%
Kulhydrat 58 g 42%
Fedt 12 g 19%
Alkohol 3 g 4%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

I stedet for ¼ fiskebouillon terning kan anvendes 1¼ tsk fiskefond.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.