nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med rejer og asparges

400 g kartofler

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

1 spsk whisky
1½ dl syrnet fløde
1 knsp cayennepeber
1 bæger rejer á 100 g netto

1 glas asparges á 200 g netto

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

Whisky og syrnet fløde kommes på panden, tilsættes cayennepeber, og koges op et øjeblik. Rejerne tilsættes og varmes, hvorefter sovsen hældes over fisken.

Asparges varmes forsigtigt i lagen, afdryppes, og serveres til.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.125 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 46 g 37%
Kulhydrat 46 g 37%
Fedt 12 g 22%
Alkohol 3 g 4%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med rødspættefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk120.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.