nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med pasta

1 løg
1 tsk flydende margarine
½ dl hvidvin
½ dl kaffefløde
1 spsk hvedemel
1 spsk klippet dild

300 g fisk

75 g tørret pasta
½ rød peberfrugt
1 tsk flydende margarine

250 g broccoli

Hakket løg svitses nogle minutter i margarine. Hvidvin og fløde rystes med mel i en meljævner og tilsættes sammen med dild og salt, hvorefter sovsen kommes i et ovnfast fad.

Fisken skæres i passende stykker og lægges i sovsen. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Pastaen koges som angivet på pakken. Peberfrugt skæres i terninger, svitses 5 minutter i margarine, og blandes med den varme pasta.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.939 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 37%
Kulhydrat 47 g 41%
Fedt 9 g 18%
Alkohol 2 g 4%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med sejfilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk123.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.