nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med bacontern og paprika

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

25 g bacontern
½ løg
1 tsk hvidvinseddike
½ tsk paprika
1 dl syrnet fløde
2 spsk tomatpuré
1½ dl fiskebouillon

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

200 g frosne ærter

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Bacontern ristes i en gryde, tages op og lægges til side. Hakket løg svitses nogle minutter i det afsmeltede fedt inden eddike, paprika, syrnet fløde, tomatpuré og bouillon tilsættes og koges ved svag varme i 5 minutter, hvorefter bacontern kommes tilbage i gryden.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.318 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 32%
Kulhydrat 65 g 48%
Fedt 12 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med hellefisk.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk124.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.