nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med champignon

4 skalotteløg
250 g champignon
½ spsk flydende margarine
2 spsk hakket persille
¾ dl hvidvin

300 g fisk

400 g kartofler

300 g blomkål

Hakket skalotteløg og champignon i skiver svitses nogle minutter i margarine hvorefter persille, salt, peber og hvidvin tilsættes.

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Champignon blandingen hældes over, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Blomkål deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 10 minutter.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.865 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 36%
Kulhydrat 50 g 46%
Fedt 6 g 12%
Alkohol 4 g 6%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.