nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med tomat, majs og peberfrugt

1 løg
1 grøn peberfrugt
½ spsk olivenolie
½ dåse hakkede tomater
¼ dl tomatpuré
¾ dl fiskebouillon
½ tsk estragon

300 g fisk
2 tsk citronsaft
1 dåse majs á 160 g netto

1½ dl bulgur
2¼ dl vand
¼ tsk salt

Hakket løg og peberfrugt svitses 5 minutter i olivenolie i en gryde. Dåsetomater, tomatpuré, fiskebouillon og estragon tilsættes og koges et par minutter.

Fisken udskæres i passende stykker, drysses med salt og dryppes med citronsaft, hvorefter den lægges i sovsen og dampes under låg ved svag varme i 4-6 minutter, afhængig af tykkelse.

Majs uden væde tilsættes og varmes.

Bulgur skylles godt, kommes i kogende vand med salt og koges 10 minutter ved svag varme.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.190 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 38 g 30%
Kulhydrat 75 g 58%
Fedt 7 g 12%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med sejfilet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk132.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.