nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med peberfrugt, tomat og bacon

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
1 spsk flydende margarine

1 løg
¼ rød peberfrugt
2 tomater
3 skiver bacon

400 g kartofler

200 g frosne ærter

Fisken vendes i mel, drysses med salt, steges i margarine 2 minutter på hver side, og lægges i et smurt ovnfast fad.

Hakket løg og peberfrugt i terninger svitses 5 minutter i margarine og kommes derefter i fadet sammen med tomater i skiver. Bacon skiverne halveres og lægges over, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.291 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 32%
Kulhydrat 61 g 45%
Fedt 14 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.