nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rødspættefilet med flødeost og tomater

50 g light flødeost
½ spsk hakket persille
½ tsk karry
300 g rødspættefilet

½ dåse hakkede tomater

400 g kartofler

1 spsk hakket persille

Flødeosten røres med persille og karry. Fisken drysses med salt, smøres med osteblandingen og foldes sammen herom.

Væden hældes fra tomaterne og de kommes i et ovnfast fad. De sammenfoldede fisk lægges ovenpå, hvorefter fadet dækkes med folie og stilles i ovnen i 15 minutter ved 200°.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket persille drysses over ved servering.

rod xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.494 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 41%
Kulhydrat 42 g 48%
Fedt 4 g 11%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan også tilberedes med skrubbe, ising eller anden fladfisk.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk135.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.