nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pangasius med sennep, bacon og grønsager

2 gulerødder
5 forårsløg
1 porre

2 stk pangasius filet
1 tsk citronsaft
1 tsk Dijon sennep
4 skiver bacon

400 g kartofler

Groft reven gulerod, forårsløg og porre i meget tynde skiver kommes i et smurt ovnfast fad som dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter.

Fisken dryppes med citronsaft, drysses med salt og peber, og smøres med sennep. Fadet tages ud, folien fjernes og fisken lægges ovenpå grønsagerne med bacon i halve skiver ovenpå. Fadet stilles så tilbage i ovnen uden folie i yderligere 20-25 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

pan xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.057 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 33%
Kulhydrat 56 g 46%
Fedt 11 g 21%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk138.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.