nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med peberfrugt og tomat

½ løg
1 grøn peberfrugt
1 fed hvidløg
½ spsk flydende margarine
¾ spsk hvedemel
½ dåse hakkede tomater
½ tsk timian

300 g fisk
1 tsk citronsaft

400 g kartofler

1-2 spsk hakket persille

Hakket løg, peberfrugt i terninger og fint hakket hvidløg svitses 10 minutter i margarine, hvorefter mel drysses over og dåsetomater med væde tilsættes. Krydres med timian, salt og peber og bringes i kog.

Fisken udskæres i passende stykker, drysses med salt og dryppes med citronsaft, hvorefter den lægges i sovsen og dampes under låg ved svag varme i 5-6 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket persille drysses over ved servering.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.712 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 35%
Kulhydrat 52 g 52%
Fedt 6 g 13%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med sejfilet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk139.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.