nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rødspættefilet med kaperssovs

400 g kartofler

1 porre
1-2 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine

300 g rødspættefilet
1 bg past. helæg
2 spsk rasp
½ spsk flydende margarine

1½ dl fiskebouillon
1 tsk majsstivelse
½ dl kaffefløde
½ spsk citronsaft
½-1 spsk kapers

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Porre og gulerødder i ½ cm skiver dampes 15 minutter i vand med margarine og lidt salt.

Fisken paneres i æg og rasp, steges i margarine 2-3 minutter på hver side, tages af panden og drysses med salt og peber.

Bouillon bringes i kog. Majsstivelse udrøres i fløden og tilsættes. Citronsaft, kapers, salt og peber kommes i sovsen og koges 2 minutter.

rod xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.182 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 31%
Kulhydrat 61 g 47%
Fedt 13 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan også tilberedes med skrubbe, ising eller anden fladfisk.

Billedet viser retten tilberedt med skrubbefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.