nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med tomat og citron

½ økologisk citron
3 tomater
300 g fisk
1 spsk klippet dild
2 tsk flydende margarine

400 g kartofler

200 g frosne ærter

Citron og tomater skæres i skiver. Halvdelen af tomatskiverne lægges i bunden af et smurt ovnfast fad. Fisken kommes ovenpå og dækkes med citron og tomatskiver. Drysses med dild, salt og peber. Margarine dryppes over, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.812 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 36%
Kulhydrat 53 g 50%
Fedt 7 g 14%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med brosmefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk141.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.