nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med løgkompot

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

50 g bacontern
1 rødløg
½ tsk timian
1½ dl æblemost

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

½ gul peberfrugt
½ squash
1 tsk olivenolie

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Bacontern svitses i en gryde. Rødløg i både tilsættes sammen med timian og svitses nogle minutter inden æblemost hældes ved og koges ind ved kraftig varme uden låg i 10 minutter.

Peberfrugt og squash i terninger svitses 5-10 minutter i margarine, hvorefter de krydres med salt.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

Peberfrugt i terninger og squash i tynde halve skiver svitses i olivenolie 7-8 minutter ved god varme, hvorefter de drysses med salt.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.385 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 41 g 29%
Kulhydrat 70 g 50%
Fedt 13 g 21%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk144.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.