nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskefrikadeller med agurkesovs

400 g kartofler

400 g fiskefars
½ spsk flydende margarine

1½ dl fromage frais
1 spsk let mayonnaise
75 g syltede agurker
1 spsk klippet dild eller hakket persille
3-4 gulerødder
2-3 spsk citronsaft
2 tsk sukker

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fiskefarsen formes til frikadeller som steges i margarine 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Fromage frais røres sammen med mayonnaise. Fint hakkede syltede agurker og dild eller persille tilsættes, hvorefter sovsen smages til med salt og lidt hvid peber.

Gulerødderne rives fint, blandes med citronsaft og smages til med sukker.

frs xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.582 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 29 g 19%
Kulhydrat 93 g 61%
Fedt 13 g 20%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk145.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.