nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med kinakål

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

250 g kinakål
100 g squash
1 spsk flydende margarine
1-2 tsk karry
2 tomater

300 g fisk

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Snittet kinakål og squash i halve skiver svitses i margarine med karry i en gryde. Tomater skoldes, flås, skæres i både og tilsættes.

Fisken udskæres i passende stykker, drysses med salt, lægges i gryden og dampes under låg ved svag varme i 4-6 minutter, afhængig af tykkelse.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.902 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 32%
Kulhydrat 57 g 51%
Fedt 8 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk146.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.